Bet365 удвоява всички направени депозити!

Букмейкърската къща от Великобритания Bet365 предлага на всички свои нови клиенти оферта, според условията на която първият депозит в Bet365 ще бъде удвоен.

Това е един от многото бонуси, предлагани от компанията за клиентите си от България. За да можете да се възползвате от него, трябва да преминете през изпълнението на следните пет стъпки:

1. Отваряте сайта на Bet365 от браузъра на компютъра или телефона си и натискате бутона за регистрация.
2. Попълвате указаните полета и накрая натискате бутона за потвърждение на регистрацията.
3. След като сте се регистрирали, правите първия си депозит за най-малко 10 лв.
4. Веднага след регистрацията ще сте получили писмо в имейла си с бонус код. Въвеждате този бонус код в раздел “Оферти“ на сайта.
5. Бонусът е получен – депозитът ви е удвоен!

Тази оферта на британската компания се предлага единствено за новите клиенти на букмейкъра и може да бъде използвана само веднъж. Минималната сума, която трябва да внесете по сметката си като депозит, е 10 лв. Няма максимално ограничение на депозита, но сумата, която можете да вземете като бонус, е ограничена до 100 лв.

Важно уточнение е изискването, че не можете да правите залози с бонус парите, преди да сте направили залози на стойност депозита си. Какво означава това? Това означава, че ако сте направили депозит за 100 лв., първо трябва да заложите 100 лв. (без значение дали ще го направите с 1 залог от 100 лв. или 100 залога по 1 лв.) и чак след това ще можете да започнете да залагате с подарените средства.

За да предотврати евентуални злоупотреби, букмейкърът е въвел и правило за “изчистване“ на бонуса, преди което нямате право да го теглите от сметката. Напълно логично е да има такова изискване, тъй като, ако го нямаше, много хора щяха просто да се регистрират и депозират, да вземат бонуса и веднага след това да направят теглене с двойно повече пари, отколкото са внесли, и без никакви усилия. Така че, преди да можете да теглите бонуса си, трябва да заложите 6 пъти неговата стойност. Тоест, при депозит от 100 лв., необходимо ще бъде да направите залози за 600 лв. Това трябва да се случи в срок от 90 дни от датата на регистрацията и на коефициенти от поне 1.50.

Въпреки че има няколко условия, трябва да се отбележи, че те са много по-леки от условията на депозитните бонуси на почти всички конкуренти на Bet365 в букмейкърската индустрия. При някои букмейкъри условията за превъртане са толкова тежки, че някои играчи предпочитат въобще да не взимат бонус. За разлика от тях, изискванията на Bet365 не са направени с цел да откажат клиентите си от офертата, а просто да предотвратят в зародиш всякакви желания за злоупотреби.

В допълнение към бонуса в букмейкъра на Bet365, в покер и казино залата на компанията можете да вземете депозитен бонус от още по 200 лв. Тези бонуси също са в размер равен на депозираната сума.

Related posts

Leave a Comment