WinBet

Спортни залози WinBet (уинбет)

Сайтът Winbet.bg е собственост на компанията за хазартни услуги УинБет, която предлага спортни залози и казино игри. След направена регистрация в този уебсайт, вие може да пускате залози на спорт по много лесен начин и ще разберете как става това в следващите редове. Букмейкърът УинБет предлага залози на всички популярни видове спорт като футбол, волейбол, тенис, баскетбол и т.н. Освен това от екипа на WinBet се стремят в сайта да има доста залози и за по-малко популярни спортове като хандбал, бейзбол, футзал, дартс и т.н. Дори в УинБет може да правите спортни залози на всички големи турнири по снукър, крикет, водна топка и голф.

За да преминете към спортните залози в УинБет, натиснете на раздел “Спорт” на началната страница в лентата с логото на компанията. След това веднага на вашия дисплей в ляво ще видите категория с препдочитани турнири, а по-долу са всички видове спорт, срещу които пише и броя събития за залози. Например ако срещу Баскетбол има числото 30, то в момента букмейкърът предлага 30 баскетболни срещи за днес и следващите дни. Ако търсите някой футболен мач, натиснете върху Футбол и след това ще видите подкатегориите на този спорт като Международен, България, Англия, Испания и т.н. Кликнете върху държавата, от която е първенството и потвърдете с един клик върху него. След това на екрана ви ще се покажат срещите от този шампионат и коефициентите за 1Х2 и под/над 2.5 гола. Вдясно от срещата са допълнителните опции и трябва да натиснете върху тях, за да видите всички пазари на футболен мач или друго спортно събитие.

За да заложите на спорт в УинБет изберете желаната от вас опция, кликайки веднъж върху нея. Ако кликнете с мишката бързо два пъти, тя ще изчезне от талона със залози, която се появява в дясната част на екрана. В него въвеждате сумата за залог и натискате бутона „Заложи”, за да направите залог. За да залагате в WinBet е нужно да сте влезли в акаунта си и да сте направили депозит. След депозит може да вземете много добър бонус на спорт, който се активира веднага по сметката ви.

Като цяло не е никак сложно да се залага в този букмейкър. WinBet предлага много възможности за спортни залози и бъдете сигурни, че няма да останете разочаровани от спортните събития в УинБет или от изплащането на печалби при успешни залози.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.