1xBet

Руският букмейкър 1xBet предоставя възможност за много залози на безброй опции на спортни събития. За да може да залагате с реални пари в интернет обаче има няколко неща, които първо трябва да направите. Това са изисквания за всеки един онлайн букмейкър, включително и 1хБет. Ето какви са стъпките, за да може да залагате в букмейкъра.

1. Направете си регистрация от ТУК или ТУК

Всеки един сайт за спортни залози изисква от играча регистрация. В 1xBet имате възможност да избирате измежду четири-пет възможности за регистрация. Най-добре си направете акаунт с и-мейл, където се въвеждат всички необходими данни и букмейкърът няма да ви безпокои. Също така може да се регистрирате с телефонен номер, чрез профил в социалните мрежи или с един клик – тези методи обаче не гарантират пълна регистрация.
В сайта xbet.bg може да научите всички за футболните залози и да намерите футболни прогнози с добра успеваемост, на които да залагате в 1xBet.

2. Депозирайте средства

Втората стъпка към пускането на онлайн залози е депозирането на средства. В онлайн букмейкърите вие трябва да вкарате пари чрез някой платежен метод. В 1хбет имате богат избор от разплащателни средства – Кредитни/дебитни карти, онлайн портфейли като Skrill, Neteller, Epay.bg и други по-малко популярни методи, но смятам, че тези са ви добре познати и ще може с тях да вкарате пари в акаунта си.
Важно! След депозит в 1хБет получавате и бонус за нов играч, така че не забравяйте да го вземете.

3. Селектиране на залога

Това е последната стъпка и вашият залог ще бъде готов. Вие трябва да намерите в букмейкъра желаната от вас опция и да цъкнете върху нея веднъж с левия бутон на мишката. След това избраният от вас залог ще бъде селектиран във фиша за залози, който ще се появи в дясно на екрана. След това въведете сумата, която желаете да поставите на този залог и може да заложите чрез бутона за пускане на залога.