България – Беларус

България – Беларус

Прогноза: 1
Коефициент: 2.20
Начален час: 19:00

Тази вечер България приема на Националния стадион Васил Левски състава на Беларус в 4-ия си мач от квалификациите за СП 2018 година в Русия.

Играта на отбора ни досега е направо трагична. След като на косъм се разминахме от резила в София срещу Люксембург и измъкнахме победата накрая с 4-3, в следващите си 2 гостувания на фаворитите в групата Франция и Швеция тимът ни допусна срамни загуби с по 3 гола разлика и на практика загуби всякакви шансове в групата. Новият треньор на Лъвовете Петър Хубчев ще се опита да не сме поне последни в групата и повика доста нови имена за днешния сблъсък, които надявам се да променят по някакъв начин трагичното лице на Националите ни от началото на тези квалификации.

Колебливо досега се представя и считания за аутсайдер тим на Беларус – домакинско реми в началото с Европейския Вицешампион Франция, загуба с 1-4 в Холандия и доста изненадваща издънка у дома срещу Люксембург – равенство 1-1. По този начин, все още без победа в групата, тимът изостава на 1 точка след нас в подреждането. Само преди 4 дни обаче Беларусите спечелиха доза самочувствие, побеждавайки в контрола Гърция и ще се опитат и днес да се представят достойно на Националния ни стадион.

В контрола през 2014 година успяхме да победим трудно Беларус с 2-1, но тази вечер победата е от изключително значение, не толкова за класирането, колкото за възврърщането на самочувствието на беззъбите напоследък Лъвчета и на доверието и подкрепата на Нацията ни, която също има нужда от малко гордост в тези толкова тежки за страната ни години. Успех! – Прогноза 1.

Related posts

Leave a Comment